• De inrichting is stijlvol en wat wij heel belangrijk vinden goed schoon. De kamer heeft een leuk balkonnetje waar het, met mooi weer, goed vertoeven is. Een mooi groot bed waar je lekker in slaapt.
  • We hebben heerlijk ontbeten. En nu op stap voor het tweede deel op de fiets door de Alblasserwaard; op naar de molens van Kinderdijk
  • Zeer comfortabel alhoewel slechts een kort verblijf. Goede faciliteiten; Heel erg bedankt
  • Séjours trés reposant, accueil tres chaleureux, chambre trés comfortable, petit dejeunernoe trés copieux
  • Het ontbijt werd, omdat het zulk heerlijk weer was, in de tuin geserveerd. Wat een verwennerij! Als we weer in de buurt zijn, gaan we zeker weer in de Margriethof logeren. Nog bedankt voor je goede zorgen Harold!
  • Wij hebben heerlijke dagen gehad in de B&B. En inderdaad het bed, de douche en de hele entourage was luxe, lekker en gezellig.
  • We hebben genoten van onze tijd in Papendrecht en omgeving. We waarderen de goed zorgen en zullen deze B&B aanbevelen bij onze vrienden. beste wensen
  • Wij hebben hier maar 1 nacht overnacht maar we hebben toch een goede indruk gekregen. De kamer was zeer comfortabel en werkelijk van alle gemakken voorzien.
Wat zeggen de gasten ? Wat zeggen de gasten ?

Wat vonden de gasten van het verblijf in bed and breakfast Margriethof ? Lees de reviews op deze pagina !

wir haben uns hier in dem gut ausgestattete zimmer und dein schön eingerichteten Haus sehhr woll gefühlt. Grüßen aus Hamburg

Thank you for this nice welcome. Nice place, beautiful paintings and a lovely room. Thank you for your hospitality.

Dankje wel voor je late ontvangst en je vroege opstaan elke morgen. Ik kom hier graag terug.

Thank you for your hospitality and for the good information you gave us. We hope to see you again, maybe in Italy !

We got lucky; We got the masterbedroom; nice room and what a beautiful ensuite bathroom! The stay was really nice and the breakfast was good and with Dutch famer's cheesse.

Het betreft hier een werkelijk schitterend pand op een mooi gelegen plek. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en kregen een drankje aangeboden ;o)

Gut gestärkt in B&B margriethof und jetz machen wir uns wieder auf den Weg. Vielen dank !!

Omelet bij het ontbijt; wat een service !

Het verblijf hier is mij uitstekend bevallen; Ik heb ruim 4 maanden bij jou overnacht en je hebt steeds je best gedaan het mij naar de zin te maken

Zeer comfortabel alhoewel slechts een kort verblijf. Goede faciliteiten; Heel erg bedankt

We hebben heerlijk ontbeten. En nu op stap voor het tweede deel op de fiets door de Alblasserwaard; op naar de molens van Kinderdijk

Staying here was very nice. We thought to sleep here only one night but seeing the beautiful place and home, we decided to stay one more day.

Vielen dank das wir bei Ihnen übernachten darften. Sie haben ein wunderschönes haus

Prachtige omgeving. fijne slaapplek en lekker ontbijt. Voor herhaling vatbaar met een langer verblijf.

Leuk ontvangen door enthousiaste gastheer die ons van veel informatie uit de regio voorzag. Mooie ruime kamer. We vinden dit B&B adres een aanrader !

... Zoals ik al eerder schreef... Als ik weer in Dordrecht moet werken kom ik terug....

Thanks for the care last months. Despite I wasnt at home these weeks I felt at home here
Wij hebben heerlijke dagen gehad in de B&B. En inderdaad het bed, de douche en de hele entourage was luxe, lekker en gezellig.
wir haben uns hier in dem gut ausgestattete zimmer und dein schön eingerichteten Haus sehhr woll gefühlt. Grüßen aus Hamburg
Wij hebben hier maar 1 nacht overnacht maar we hebben toch een goede indruk gekregen. De kamer was zeer comfortabel en werkelijk van alle gemakken voorzien.

De masterbedroom is ruim, comfortabel en goed ingericht en het ontbijt is prima. Als ik weer in de buurt ben kom ik graag weer bij je overnachten.

We hebben genoten van ons verblijf in B&B margriethof. Bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid.

We zijn warm onthaald en ons is veel verteld over Dordrecht en de Alblasserwaard. We zijn nieuwsgierig geworden! Bedankt en we komen graag nog eens terug!

Prima bed and breakfast met een sympathieke gastheer. Bedankt voor de waardevolle tips en nog veel succes.

Unterwegs auf dem Rheinrad route; Schones wetter mit viel gegenwind, nette Leute und eine super ubernachtung

We hebben genoten van onze tijd in Papendrecht en omgeving. We waarderen de goed zorgen en zullen deze B&B aanbevelen bij onze vrienden. beste wensen

Na 3 dagen cursus in de buurt was het hier heerlijk 'thuiskomen'. Op de kamer kwam ik echt tot rust. Al met al heb ik het erg naar mijn zin gehad

Bedankt voor de goede zorgen. De master bedroom was prachtig, alles was naar wens, dankje wel

Het ontbijt werd, omdat het zulk heerlijk weer was, in de tuin geserveerd. Wat een verwennerij! Als we weer in de buurt zijn, gaan we zeker weer in de Margriethof logeren. Nog bedankt voor je goede zorgen Harold!

Séjours trés reposant, accueil tres chaleureux, chambre trés comfortable, petit dejeunernoe trés copieux

De inrichting is stijlvol en wat wij heel belangrijk vinden goed schoon. De kamer heeft een leuk balkonnetje waar het, met mooi weer, goed vertoeven is. Een mooi groot bed waar je lekker in slaapt.

Wij waren op zoek naar een allergeen arme slaapplek; Gladde vloeren, synthetische dekbedden, B&B margriethof is zeer geschikt voor ons !

Dit weekend de Molentocht geschaatst; wat een mooie omgeving ! Lekker geslapen en heerlijk ontbijt met boerenkaas - aanrader !